2271306886 Καλαμπόκα 10, Χίος idoeventplanningxp@gmail.com
hero image


 

Τελετές
I Do Eventplanning - Event Planning - Event Decoration - Γάμος - Βάπτιση - Προσκλητήρια - Χίος

 

Είτε επιθυμείτε έναν σύγχρονο γάμο, έναν παραμυθένιο γάμο ή έναν γάμο με vintage αισθητική, εμείς στην ομάδα του "I Do Event Planning" είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη διοργάνωση και να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό χώρο για εσάς και τους καλεσμένους σας, αναδεικνύοντας το στυλ και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Με αγάπη και δημιουργικότητα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες για μια παραδοσιακή θρησκευτική ή πολιτική τελετή, καθώς και να διαμορφώσουμε τη διακόσμηση του χώρου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο πολιτικός γάμος μπορεί να λάβει χώρα σε οποιαδήποτε παραλία, με θέα τον εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, ή ακόμα και σε ξενοδοχείο ή αίθουσα εκδηλώσεων.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, φροντίζουμε για όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του στολισμού του γάμου, των προσκλητηρίων και των δώρων για τους καλεσμένους, καθώς και της διακόσμησης της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ένα αψογοποιημένο αποτέλεσμα, ώστε εσείς να απολαύσετε κάθε στιγμή της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

 

 

 

     
     
 

Πολιτικός γάμος

Πρόκειται για μια σύντομη τελετή που πραγματοποιείται από τον δήμαρχο στον τόπο του γάμου. Η πολιτική τελετή διαρκεί περίπου δέκα λεπτά και μπορεί να λάβει χώρα είτε σε κλειστό χώρο, είτε στην παραλία. Κάθε ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την γαμήλια τελετή σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, είτε εκφράζοντας τους δικούς του προσωπικούς όρκους, είτε προσκαλώντας φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους να κάνουν αναγνώσεις. Η πιστοποίηση του γάμου είναι νομικά δεσμευτική σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

 

Συμβολικός γάμος

Πρόκειται για μια τελετή που διεξάγεται από ένα ζευγάρι χωρίς επίσημη αναγνώριση. Ο απόλυτος πλούτος του συμβολικού γάμου βρίσκεται στην ελευθερία και στον πλούσιο φάσμα επιλογών που παρέχει, επιτρέποντας σας να αποτυπώσετε την προσωπική σας ταυτότητα και τις αξίες σας. Λόγω του έλλειπτου νομικού καθεστώτος στην Ελληνική Νομοθεσία και την ανυπαρξία απαιτούμενων εγγράφων ή αδειών, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία της επιλογής σας.

 

 

 

     
     
 

Θρησκευτικός γάμος

Σε μια θρησκευτική ενώση, το ζευγάρι συνδέεται υπό την ευλάβεια και την αγάπη του Θεού. Ορθόδοξοι γάμοι με νομική ισχύ μπορούν να τελεστούν μόνο εντός του ιερού ναού. Αν επιθυμείτε να διαμορφώσετε έναν θρησκευτικό γάμο στη Χίο, Ελλάδα, απλώς επικοινωνήστε με τον οργανωτή του γάμου μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας παράσχει τις αναγκαίες συμβουλές.