2271306886 Καλαμπόκα 10, Χίος idoeventplanningxp@gmail.com

I Do Eventplanning
Οργάνωση Εκδηλώσεων - Διακόσμηση Γάμου & Βάπτισης - Οργάνωση Γάμου - Οργάνωση Βάπτισης - Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Χίος


Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της I Do Eventplanning. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να προσδώσει στις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας τη λάμψη και την αίγλη που αξίζουν.
Στο πλευρό μας, υπάρχει ένας εξαιρετικά ικανός κύκλος συνεργατών, καλύπτοντας εκτενώς όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
Αυτός ο δυναμικός κύκλος μας δίνει την δυνατότητα να επιμεληθούμε κάθε πτυχή της εκδήλωσής σας, απαλλαγμένοι από το βάρος του χρόνου. Εσείς καθορίζετε το προϋπολογισμό που επιθυμείτε να αφιερώσετε στον γάμο ή τη βάπτιση, και εμείς, δρώντας εντός των παραμέτρων που μας έθεσε, υλοποιούμε το όνειρο σας για μια αξέχαστη εκδήλωση.
Η πλούσια πείρα μας στην εκδήλωση εκδηλώσεων και η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας, εγγυώνται τον εκπληκτικό αποτέλεσμα και τις προσιτές μας τιμές.

 

Οργάνωση Γάμου

Οργάνωση Γάμου

Είτε επιθυμείτε έναν σύγχρονο γάμο, έναν παραμυθένιο γάμο ή έναν γάμο με vintage αισθητική, εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη διοργάνωση και να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό χώρο για εσάς και τους καλεσμένους σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τελετές

Τελετές

Με αγάπη και δημιουργικότητα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες για μια παραδοσιακή θρησκευτική ή πολιτική τελετή, καθώς και να διαμορφώσουμε τη διακόσμηση του χώρου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διακόσμηση & Σχεδιασμός

Διακόσμηση & Σχεδιασμός

Με την εκτεταμένη εμπειρία μας και την αμείλικτη προσοχή μας στη λεπτομέρεια, είμαστε σίγουροι ότι θα σας παράσχουμε τον πιο μοναδικό γάμο που είχατε ποτέ ονειρευτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπηρεσίες Σχεδιασμού Γάμου

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Γάμου

Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια της τελετής και της διαδικασίας του γάμου, θα κάνουμε την εμπειρία σας αξέχαστη και άνετη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οργάνωση Βάπτισης

Οργάνωση Βάπτισης

Με έδρα το όμορφο νησί της Χίου, έχουμε αφοσιωθεί στην τέλεια διοργάνωση βαπτίσεων που θα αφήσουν μια αξέχαστη εντύπωση σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτα Βάπτισης

Πακέτα Βάπτισης

Τα πακέτα μας για τη βάπτιση του νονού ή της νονάς συμπεριλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και προϊόντα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε μια όμορφη τελετή και μια αξέχαστη υποδοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσκλητήρια

Προσκλητήρια

Τα προσκλητήρια αποτελούν το πρώτο επίσημο και εντυπωσιακό στοιχείο της εκδήλωσής σας, και γι' αυτό πρέπει να είναι ξεχωριστά και προσαρμοσμένα στο πνεύμα της εκδήλωσής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπομπονιέρες

Μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες είναι πολύ σημαντικό στοιχείο κάθε γάμου και βάπτισης, καθώς αποτελούν ένα μικρό δώρο ευγνωμοσύνης προς τους καλεσμένους σας που συμμετείχαν στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ