2271306886 Καλαμπόκα 10, Χίος idoeventplanningxp@gmail.com
hero image


 

Οργάνωση Βάπτισης
I Do Eventplanning - Event Planning - Event Decoration - Γάμος - Βάπτιση - Προσκλητήρια - Χίος

 

Καλώς ήρθατε στην "I Do Event Planning" στη όμορφη Χίο!

Στην "I Do Event Planning," είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών, αξέχαστων και μαγικών στιγμών για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Με έδρα το όμορφο νησί της Χίου, έχουμε αφοσιωθεί στην τέλεια διοργάνωση βαπτίσεων που θα αφήσουν μια αξέχαστη εντύπωση σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς;

  • Πλήρης Οργάνωση Βάπτισης: Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της οργάνωσης της βάπτισης.
  • Πακέτα για Νονούς και Νονές: Δημιουργούμε εξατομικευμένα πακέτα για τους Νονούς και τις Νονές που περιλαμβάνουν μοναδικά δώρα και αναμνηστικά, που θα κάνουν τη σχέση σας με το παιδί σας ακόμα πιο ξεχωριστή.
  • Χειροποίητα Προσκλητήρια: Τα προσκλητήρια μας είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για εσάς και το παιδί σας, με προσοχή στη λεπτομέρεια και το στυλ που επιθυμείτε.
  • Εξαιρετικές Υπηρεσίες: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που θα σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και συμβουλές για να κάνουμε τη βάπτιση του παιδιού σας μοναδική.

Στην "I Do Event Planning," κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η βάπτιση για εσάς και την οικογένειά σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτήν την ημέρα ακόμα πιο ειδική και αξέχαστη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μας μιλήσετε για τη βάπτιση του παιδιού σας και πώς μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα με στιλ, αγάπη και επαγγελματισμό. "I Do Event Planning" - Επειδή κάθε στιγμή μετράει!