2271306886 Καλαμπόκα 10, Χίος idoeventplanningxp@gmail.com
hero image


 

I Do Eventplanning
Οργάνωση Εκδηλώσεων - Διακόσμηση Γάμου & Βάπτισης - Οργάνωση Γάμου - Οργάνωση Βάπτισης - Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Χίος

 

Στην "I Do Event Planning" κατανοούμε πόσο σημαντικές είναι οι στιγμές του γάμου και της βάπτισης στη ζωή σας. Η επιτυχία και η μαγεία αυτών των στιγμών βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής μας. Με έδρα το όμορφο νησί της Χίου, είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε τις αναμνήσεις σας με αγάπη, φροντίδα και δημιουργικότητα.

Στην I Do Event Planning, δεν προσφέρουμε απλώς υπηρεσίες διοργάνωσης. Προσφέρουμε ένα ταξίδι προς την πραγματοποίηση των όνειρών σας. Αφοσιωμένοι στην πλήρη ικανοποίησή σας, δημιουργούμε προσεκτικά προσαρμοσμένα πακέτα γάμου και βάπτισης που περιλαμβάνουν όλα όσα επιθυμείτε, από τη διακόσμηση και τη μουσική μέχρι το φαγητό και τις διασκεδαστικές λεπτομέρειες.

Επιπλέον, διαθέτουμε πακέτα προϊόντων για τον γάμο και πακέτα Νονού/Νονάς για τη βάπτιση, που περιλαμβάνουν μοναδικά δώρα και αντικείμενα για να κάνετε ακόμα πιο ειδική την εκδήλωσή σας. Από χειροποίητες προσκλήσεις μέχρι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες διακόσμησης, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στην εκδήλωση εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με το δικό μας εκτυπωτικό εργαστήριο, εγγυώνται όχι μόνο τον εκπληκτικό αισθητικό σχεδιασμό αλλά και την οικονομική προσιτότητα. Στην I Do Event Planning, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, και η αποστολή μας είναι να κάνουμε την εκδήλωσή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Επιλέξτε την I Do Event Planning για να δώσετε στην σημαντική στιγμή σας την προσοχή που αξίζει και να αφήσετε την οργάνωση στα χέρια ενός αξιόπιστου και δημιουργικού ομίλου επαγγελματιών. Είμαστε εδώ για εσάς και για την ανεπανάληπτη ιστορία σας.